De meest beproefde manier is om een site te maken waarop u een gratis geschenk aanbiedt op uw bestemmingspagina. Om ervoor te zorgen dat de mensen toegang hebben tot uw website laten maken geschenk, moeten ze hun e-mailadres invoeren en zich abonneren op uw lijst. Het is uit deze lijst met geïnteresseerde mensen dat u ze een of twee keer per week kunt laten druppelen door uw partner of leverancier. Veel van deze mensen zullen uw producten kopen omdat ze in eerste instantie interesse hebben getoond.

Nu is het tijd om veel geld te verdienen met het maken van websites.

Om dit snel en efficiënt te doen, zou u het werk moeten uitbesteden. Kijk of je op een aantal marketingforums kunt gaan, zoals het krijgersforum, fiverr of digital point en vraag een aantal freelance website-ontwerpers om je website voor je te ontwerpen. Soms kunt u ook enkele mensen zover krijgen om wat zoekmachineoptimalisatiewerk voor u te doen. SEO is een belangrijk onderdeel bij het beschikbaar maken van uw website om geld te verdienen. Zorg ervoor dat uw website goed is geoptimaliseerd, zodat deze bovenaan de zoekmachines verschijnt wanneer iemand op uw trefwoord zoekt. Als dat gebeurt, heb je veel verkeer. Uiteindelijk krijgt u verkopen omdat dat verkeer gericht is op de website en het product dat u gaat promoten.

Een andere manier om geld te verdienen met het verkeer dat naar uw website komt, is door daar AdSense-advertenties en Amazon-productlinks te plaatsen. Soms klikken mensen eerder op tekstlinks dan op afbeeldingen. Plaats uw advertenties op prominente locaties en meng de kleuren met het thema van de site, zodat klanten er sneller op zullen klikken. U wilt dat uw website een soepele en naadloze ervaring is voor uw bezoekers. Een andere manier om meer bezoekers naar uw site te krijgen, is artikelmarketing. Meestal is de beste manier om aan artikelmarketing te doen, een artikel te schrijven en dit voor te leggen aan de topartikeldirectories. De meest populaire zijn EzineArticles an, GoArticles en ArticleAlley. Zorg ervoor dat u een link naar uw website plaatst in het vak Auteursbron nadat u het artikel hebt geschreven, want zo komen mensen op uw site.

Een andere optie om geld te verdienen met een website, is door verkoper van een product te worden en er een website voor te maken. Verzamel partners die bereid zijn om uw product voor u te verkopen. Meestal zijn deze affiliates goed thuis in online marketing en sturen ze verkeer naar uw website in ruil voor een commissie voor elke verkoop. U kunt ook overwegen uw website aan te melden voor Cost Per Action Networks, zodat u e-mailaanmeldingen, postcodeverzendingen of andere informatie ontvangt die u nodig heeft in ruil voor betaling aan de adverteerder voor elke inzending. Misschien wilt u van al deze tactieken profiteren om geld te verdienen met het maken van websites. Het doen van de juiste combinatie van elk zou positieve resultaten opleveren voor uw bedrijf.