De lente komt eraan – tijd om die glazen schuifdeuren te openen en de frisse lucht binnen te laten! Wat? U moet meerdere familieleden verzamelen om uw Glazen Wanden Specialist schouders onder uw deuren te zetten om ze open te krijgen? Dat is niet alleen een teleurstellend gedoe, het is ook een veiligheidsrisico. U wilt glazen schuifdeuren die soepel en gemakkelijk openen, bij de lichtste aanraking.

Glazen schuifdeuren werden omarmd als een opwindend modern gemak toen ze in de jaren vijftig werden uitgevonden. Hun structuur liet veel meer licht en lucht het huis binnen dan met een standaard hordeur, en ze hadden minder ruimte nodig dan traditionele deuren, die zwaairuimte nodig hebben om te openen en te sluiten. Eenvoudige reiniging en bediening completeerden de lijst met redenen waarom ze zo’n populaire functie in huis werden.

Tegenwoordig heeft de industrie veel vooruitgang geboekt bij de fabricage van glazen schuifdeuren, en als die van u niet soepel en goed werken, overweeg dan reparatie of vervanging door een vertrouwde professional.

· Isolatie heeft in de loop der jaren een lange weg afgelegd, waardoor de warmtestroom van uw oven naar uw achtertuin is gestopt. Nauwsluitende afdichtingen, tochtstrippen, breeuwen en de moderne met argon gevulde glasstructuur zorgen voor een muur van licht die evenveel energie bespaart als een muur van baksteen. De glaslagen stoten ook de warmte van de zonnestralen af, waardoor ze in alle seizoenen energiezuinig zijn.

· Deze upgrades van het glas besparen niet alleen energie, maar verminderen ook het omgevingsgeluid aanzienlijk. De ergernis van blaffende honden, grasmaaiers en luidruchtige buren behoren tot het verleden. Vaak is extra geluidwerende beglazing een optie die u kunt toevoegen voor een nog grotere geluidsreductie.

· De strakke pasvorm van de deuren maakt ze ook ondoordringbaar voor water. Het composiet frame en de constructie en de geanodiseerde aluminium drempels laten geen ruimte voor water om door te sijpelen, zodat u weet dat uw tapijten en vloerkleden onder alle weersomstandigheden veilig en droog blijven.

· Nieuwe twee- en vierpuntssloten zijn beter beveiligd met glazen schuifdeuren, waardoor ze net zo ondoordringbaar zijn als elke standaarddeur.

· Het gebruik van vinyl in de constructie en volledig versmolten, gelaste hoeken voorkomen kromtrekken en doorhangen, waardoor het product langer meegaat en er beter uitziet.

· De optie zonwering tussen glas biedt u meer privacy, gemak en een mooiere uitstraling dan traditionele zonwering of jaloezieën. Verticale jaloezieën aan de buitenkant van de deur zijn vaak de beste keuze voor glazen schuifdeuren, maar als u ze tussen de glasplaten installeert, hoeft u niet meer schoon te maken, hoeft u geen zorgen meer te maken over het spelen van kinderen en huisdieren in de jaloezieën. Open en sluit ze met een druk op de knop of een knop, waardoor precies de hoeveelheid licht binnenkomt die u wenst.