1. Hvor mange bryllupper har du skudt? Vigtigst af alt, af hvilken grund er dette vigtigt? Det er væsentligt i lyset af, at familiefotograf det viser indsigt. Du har brug for en fotograf, der har taget mere end et par bryllupper. Erfaring er grundlæggende, da du har brug for en fotograf, der forstår, hvad de laver! Den mest effektive metode til at præsentere par og sammenkomster. At forstå, hvilke billeder der skal tages, og hvordan man tager dem, er afgørende for kvalitetsfotografering. Du vil helst ikke behøve at lade din fotograf ved, hvilke billeder du skal tage, og hvordan du præsenterer personer, du har til at tænke på; desuden den ting ville du sige du betaler dem for?
 2. Fotograferer du på fuld tid? Det fotograf Roskilde er ikke alle, der tager billeder, som deres grundlæggende forretning. Et stadigt stigende antal personer får fotografering som en fritidsaktivitet eller for at få noget ekstra løn. I slutningen af ugen er krigere ukontrollerede i fotografibranchen. Det er den slags ting, du måske skal være opmærksom på. For visse par gør det ingen forskel, men i tilfælde af at det er vigtigt, er dette en anstændig forespørgsel at stille.
 3. Formidler du forstærkningsudstyr? Dette går desuden til at støde på. Hver billedtager, der har gjort forretninger i et stykke tid, indser, at alt kan ske, og det gør det normalt. Bare det at formidle ét kamera og et fokuspunkt er simpelthen at anmode om skuffelse. Hvad mere er, så tror du bestemt ikke på, at skuffelse skulle opstå ved dit bryllup!
 4. Har du virksomhedsbeskyttelse? Ikke udelukkende for at dække hardware, men også ansvar. Dette er en indikation af en ekspert. En ekspertvirksomhed bør konstant have beskyttelse.
 5. Hvad vil du have på til at fotografere mit bryllup? Du ville ikke tro, hvad vi har set fotografiske kunstnere bære at fotografere i. Du burde vide, hvis du kan forvente yoga jeans eller mørke bukser eller ekspert tøj. I tilfælde af at du holder et afslappet bryllup og ikke har noget imod det, så behøver du ikke at stresse. Men hvis du antager, at du holder et bryllup, hvor du ikke forventer at se yoga-jeans og flip-flynder, så bør du gøre det fornuftigt foran og i midten.
 6. Hvor lang tid efter brylluppet vil vores billeder være tilgængelige? Nogle få fotografiske kunstnere vil bruge op til et halvt år for at ændre et bryllup. Du bør vide, hvor lang tid du kan forvente, før du bestiller.
 7. Hvor mange ændrede billeder kunne jeg på noget tidspunkt forudse? Dette er væsentligt i lyset af det faktum, at nogle få fotografiske kunstnere tager 2.000 billeder, men bare ændrer og formidler 300. Det ville være ideelt for dig at være opmærksom på forhånd på chancen for, at du vil få dine billeder generelt, mindre forfærdelige dem åbenlyst, eller blot en bestemmelse af taget billeder.
 8. Accepterer jeg mine avancerede rekorder med høje mål, og vil de blive vandmærket og ændret i størrelse? Et blandet spørgsmål, men alt hænger sammen. Det er klart, at du er nysgerrig efter, om du vil acceptere dine edb-registreringer. Langt de fleste billedtagere tilbyder dem virkelig i deres bundter, men der er stadig et par holdouts, der vil opkræve ekstra for dem, så du skal være opmærksom. Hvad mere er, på samme måde vil et par fotografiske kunstnere ændre størrelsen og vandmærke de computeriserede optegnelser, som de giver dig, så du endnu er tvunget til at arrangere udskrifter fra dem.
 9. Hvad er din butik, og hvornår skylder du penge? Endnu en gang bør du kende dette front og center, før du bestiller. Hver fotografisk kunstner vil gøre dette på en anden måde. De typiske valg er; et bestemt butiksbeløb med de midler, der skal betales før brylluppet; en 1/3 nu, 1/3 før brylluppet og den sidste 1/3 ved overdragelse; afdragsordninger og så videre. Du skal blot sikre dig, hvornår og hvordan alting forventes.
 10. Er de billeder, som jeg finder i dine eksempler, et anstændigt tegn på din stil? Dette er væsentligt. Du skal kunne lide de billeder, som din #1 fotografiske kunstner viser dig. I tilfælde af at du kunne undvære eksempelbillederne, er det et anstændigt tegn på, at du ikke rigtig bekymrer dig om de billeder, de tager for dig. Du kan ikke forudse, at billedtageren skal skyde i en alternativ stil, da de har en pris og karakter, som du kan lide. Sørg for, at du elsker hele bundtet!
 11. Er der nogle ekstra udgifter, jeg bør kende til? Afgifter, ændring, rejser, fester, ekstra tid og så videre og så videre. Du bør vide disse ting, før du bestiller.
 12. Har I en aftale? Book aldrig en fotograf uden en aftale! Dette beskytter jer begge.

Okay, så overmandede jeg dig? Jeg vil positivt tænke ikke! Det er klart, at der er forskellige forespørgsler at stille, bunker af dem, men disse er, hvad jeg ville betragte som de mest betydningsfulde. Desuden bør du få nogle oplysninger om bundter og forskellige finesser, men dette er det vigtigste, du bør vide.