Het moderne Europa van vandaag is relatief onontdekt, maar het is net zo gemakkelijk te verkennen als elk afzonderlijk land, regio of staat. Reizen door heel Villa huren Nederland Europa naar uw vakantiebestemming is nog nooit zo eenvoudig geweest nu er zoveel betaalbare manieren zijn om de reis te maken.

Of u nu vliegt, rijdt of per trein reist, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos terwijl veel van de kosten marginaal vergelijkbaar zijn, afhankelijk van het aantal personen in uw gezelschap of groep.

Budgetluchtvaartmaatschappijen overspoelen massaal ons Europese luchtruim, met duizenden vliegtuigen die dagelijks door het luchtruim ontwijken. Forensen en vakantiegangers mengen zich meer dan ooit tevoren. Of het nu van Dublin tot Düsseldorf of van Gatwick tot Genua is, misschien van Larnica tot Luton of zelfs van Stanstead tot Zürich, de veelheid aan keuzes groeit bijna dagelijks. Als de prijs aantrekkelijk lijkt, is deze vaak duur, dus plan ruim van tevoren en u zult niet in de steek gelaten worden.

Europa is misschien wel de grootste ‘regio’ die je ooit zou verkennen, met enorme hoge bergen, enorm brede rivieren en oneindig uitdijende steden in overvloed. Als u uw lokale luchthaven of kanaalhaven verlaat, bent u binnen de kortste keren in Europa. Als u de Eurostar van Londen naar Parijs neemt, bent u in minder dan een uur in Frankrijk, wat mijlenver sneller is dan met uw auto. De treinen in Frankrijk kunnen je met hoge snelheid naar Duitsland, België en Nederland brengen voordat je kunt eten. Naar Oostenrijk, Italië, Spanje en daarbuiten, u zult er nooit spijt van krijgen dat u de trein heeft laten gaan. Je reist met de TGV door Frankrijk, met de ICE in Duitsland en via de AVE door heel Spanje, maar de meeste van deze namen vervoeren je ook door Zwitserland, en hier rijden alle treinen op tijd!
Elke keer!

In 2006 vormden zes grote Europese spoorwegmaatschappijen uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, België en Nederland een alliantie genaamd het Rail Team. Het doel van deze samenwerking was om een geschikte optie te bouwen voor de nieuw gevormde luchtvaartallianties voor het vervoeren van passagiers door heel Europa.

In veel steden in Europa kunt u uw eigen fiets meenemen of een fiets huren voor de duur van uw verblijf of reis. Het gebruik van uw ipod of iphone, of een navigatiesysteem of andere gps-gadgets in Europa zou geen probleem moeten zijn voor toeristen, aangezien moderne technologie de netwerkservicegebieden enorm heeft verbeterd. Wi-Fi en internetverbinding zijn algemeen beschikbaar in de meeste hotels, villa’s, chalets en veel vakantieappartementen, maar als het belangrijk is voor uw bezoek, kunt u het beste contact opnemen met de eigenaar voordat u uw boeking bevestigt. Europa wacht op u om ervan te genieten.