De eeuwenoude beoefening van yoga wordt beschouwd als een blauwdruk voor een gezond leven. Spirit Voyage biedt yogakleding voor zowel mannen als Yoga vrouwen. Artikelen spiritueel en gelukzalig leven. Het concept van yoga ontstond zo’n vijfduizend jaar geleden in India en sinds eeuwen verenigt yogabeoefening de geest, het lichaam en de ziel van het individu. Yoga helpt een individu een eeuwig goddelijk inzicht te verwerven. Met yoga wordt de sluimerende potentiële energie die in iemands lichaam ligt wakker gemaakt, wat uiteindelijk resulteert in een spiritueel en gezond welzijn van het Yoga Vandaag individu.

Als zodanig zijn er geen beperkingen voor yogabeoefening, maar het kiezen van de juiste soort kleding voor yoga is een noodzaak. De juiste yogakleding maakt de yogasessies een stuk leuker. Omdat yoga een gezond en fit lichaam wil bevorderen, moet yogakleding ervoor zorgen dat de beoefenaar zich kalm en ontspannen voelt. Kleding die de lichaamsbewegingen beperkt, moet worden vermeden. De kleding mag niet te strak zitten, zodat deze goed aansluit op het lichaam van de beoefenaar. In plaats daarvan moet de yogakleding comfortabel genoeg zijn en op één lijn liggen met de vereisten voor het beoefenen van verschillende yoga-asana’s. Loszittende kleding is geschikt voor yogabeoefening, omdat het de bloedcirculatie in het lichaam niet beperkt. De kleding wordt bij voorkeur gestikt in natuurlijke stoffen zoals katoen en linnen, zodat de lucht het lichaam kan binnendringen. Kleding van losse en natuurlijke stoffen kan het zweet absorberen en weghouden van de huid. Elasticiteit is een ander aspect waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van yogakleding. Door de elasticiteit van de kleding kan de beoefenaar zijn lichaamsdelen gemakkelijk strekken.

Spirit Voyage is een bedrijf dat verschillende soorten yogakleding en kleding voor mannen en vrouwen aanbiedt. Alle yogakleding is gemaakt van natuurlijke vezels omdat ze goed zijn voor de psyche en het zenuwstelsel. Spirit Voyage yogakleding voor dames omvat een verscheidenheid aan katoenen kurta, met koord geborduurde kurta, zachte stropdas kurta, lichtgewicht witte rayon kurta, Kashmiri kurta en nog veel meer. De kurtas zijn voorzien van zijsplitten, waardoor het voor de beoefenaars gemakkelijk is om de yogahoudingen comfortabel uit te voeren. Het bedrijf biedt ook yogabroeken voor dames. De voorgekrompen joggingbroek voor dames heeft een taille met trekkoord. Daarnaast zijn er Rajasthani-wikkelbroeken en Double Wrap Tie-broeken die helpen bij het met het grootste gemak uitvoeren van yoga-asana’s. De Capri Yogabroek voor dames van Spirit Voyage heeft een oprolbare brede tailleband, een aansluitende contour en een lichte uitlopende taille bij de kuit. De toegevoegde spandex op de broek zorgt voor een betere flexibiliteit en behoudt een soepele en aansluitende look.

Spirit Voyage biedt verschillende yogakleding voor heren, waaronder geborduurde overhemden, Rajasthani-wikkelbroeken, linnen overhemden, katoenen overhemden en katoenen Kurta. De katoenen joggingbroeken voor heren die Spirit Voyage aanbiedt zijn geschikt voor het beoefenen van Kundalini yoga. Deze wikkelbroek heeft een bedekte elastische taille en elastische enkelboeien. Alle yogakleding is licht van gewicht en heeft een uniek en aantrekkelijk ontwerp. De natuurlijke vezels van de kleding zijn gunstig voor de psyche en het zenuwstelsel van de beoefenaar en verhogen hun energieniveau.

Kleur is een ander belangrijk aspect waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van yogakleding. Spirit Voyage biedt alle yogakleding aan in witte kleuren. Wit wordt beschouwd als het absorberende materiaal van alle andere kleuren. Het dragen van wit vergroot de uitstraling. De kleur wit staat voor kalmte, zuiverheid en reinheid. Drapeer jezelf helemaal in het wit en duik in de stroom van sereniteit en kalmte terwijl je meditatie en yoga beoefent.

Spirit Voyage is een bekend bedrijf dat zich bezighoudt met het aanbieden van verschillende artikelen die nodig zijn voor de dagelijkse yogabeoefening. Als platenlabel biedt Spirit Voyage verschillende soorten yogamuziek-cd’s en yoga-dvd’s aan die de zintuigen van de beoefenaar naar een ander hoogtepunt brengen. De beoefenaar kan zichzelf kalmeren met de harmonie van meditatiemuziek of yogamuziek voor Kundalini Sadhana. De meditatiemuziekstukken, yogazangen en Sanskriet-mantra’s van artiesten als Deuter, Wah, Shiva Rea, Deva Premal, Snatam Kaur, Hari Bhajan Kaur, Dev Suroop Kaur Khalsa, Bachan Kaur en anderen hebben tot doel de luisterende geest mee te nemen naar een wereld van goddelijke euforie. Er zijn bij Spirit Voyage verschillende yogaboeken verkrijgbaar die diepgaande kennis bevatten voor alle vormen van yoga. Met gedetailleerde instructies, informatie en afbeeldingen van verschillende soorten yoga, zoals Kundalini yoga, Hatha yoga, Anusara Yoga, Iyengar Yoga en anderen, zijn deze boeken de beste gids voor elke yoga-aspirant. Naast verschillende Yoga DVD’s en spirituele CD’s biedt het bedrijf ook een wisselend assortiment yoga accessoires zoals yogamatten, yogakussens, yogamatten en dergelijke.