Deze week is een nieuw websiteontwerp gelanceerd voor een getalenteerde professionele zanger uit Noord-Wales. Rebecca Stanton begon al op jonge leeftijd met zingen en nadat ze een zeer succesvolle theaterschool voor kinderen in de omgeving had ontwikkeld, wil ze nu haar zangcarrière Aslan Webtech voortzetten.

Rebecca’s repertoire is gevarieerd en omvat makkelijk te luisteren tot meer up-tempo nummers van de jaren 60 tot nu. Rebecca’s stem past zich aan elke gelegenheid aan en ze treedt regelmatig op op bruiloften, evenementen, restaurants, bars en clubs. Rebecca kan aan elke gelegenheid een speciaal tintje toevoegen.

Haar nieuwe website-ontwerp toont haar zangtalent met demo’s en getuigenissen die getuigen van haar vermogen om zich voor verschillende stijlen te lenen.

Naarmate meer mensen kiezen voor live entertainment op hun bruiloft, kan Rebecca een persoonlijk tintje aan uw dag toevoegen en een arrangement op maat samenstellen, inclusief de ceremonie, het huwelijksontbijt en de avondreceptie. Omdat elke bruiloft uniek is, begrijpt Rebecca de noodzaak om veelzijdig te zijn. Als u binnenkort een evenement heeft, kunt u er zeker van zijn dat Rebecca er een onvergetelijk evenement van zal maken.