Na jaren in uw huis te hebben gewoond, heeft u ongetwijfeld veel spullen verzameld, waardoor het moeilijk is om ze allemaal in te pakken en te verhuizen. Daarom heeft u de hulp van professionele verhuizers nodig. Toch zijn er dingen antwerpen verhuizen die u moet weten wanneer u dergelijke professionals inhuurt.

Doe eerst onderzoek naar verhuisbedrijven

Uiteraard is het eerste wat je moet doen wat onderzoek doen. Het kan iets informeels zijn, zoals vrienden, familieleden en collega’s vragen welke verhuizers ze kunnen verhuisfirma antwerpen aanbevelen. Misschien kan formeel onderzoek worden gedaan door ze op te zoeken via het Business Bureau of door het bedrijf te bezoeken. Maak daarna een lijst met wat ze te bieden hebben.

Het bedrijf moet legitiem zijn

Tegenwoordig zijn oplichting bij verhuisdiensten wijdverbreid. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het verhuisbedrijf dat u overweegt legitiem is. Het is gemakkelijk om te weten of ze legitiem zijn of niet. De eenvoudigste manier om hun legitimiteit te bepalen, is als hun vrachtwagens en uniformen correct zijn geëtiketteerd. Een andere manier om hun legitimiteit te kennen, is door te controleren of hun bedrijf al dan niet is geregistreerd bij een bestuursorgaan. Legitieme bedrijven zouden altijd worden geregistreerd.

Ken de ervaring die ze hebben

Ervaring is een essentieel iets als het gaat om verhuisbedrijven. Het bedrijf moet minimaal 2 jaar verhuiservaring hebben. Ook is het belangrijk om te weten waar de laatste verhuizingen zijn geweest. Dit geeft u de zekerheid dat het verhuisbedrijf het proberen waard kan zijn.