Raad eens!? Marketeers worden niet betaald om van u de best geïnformeerde koper op de markt te maken. Ze worden niet eens betaald om uw https://www.pilgrimtools.com/ productkennis of uw bewustzijn van de vele opties die een bepaald bedrijf biedt, uit te breiden. Nee, marketeers worden maar voor één ding betaald: het verwerven van uw aankoop. In deze tijd is bloggen een van de beste marketingtools geworden die bedrijven kunnen gebruiken om een snelle, effectieve en vooral efficiënte campagne te lanceren. Blogs zijn niet meer zo simpel als gepassioneerde schrijvers die advies, recensies of meningen geven over dingen die hen interesseren. Hoewel deze zeker nog steeds op grote schaal bestaan, heeft de komst van professionele bloggers die worden betaald om positieve recensies van verschillende producten te schrijven het landschap enorm gecompliceerd. Tenzij je een blog al langere tijd volgt of de blogger persoonlijk kent, kan het heel moeilijk zijn om onderscheid te maken tussen een eerlijke recensie en een backlink in de zak van het bijbehorende bedrijf.

Sterker nog, zelfs oude bloggers zijn er niet immuun voor om als het ware te worden “gedraaid”, en lezers zijn vaak verrast om plotseling productlinks en ongewoon positieve recensies op hun favoriete sites te zien opduiken. Hoewel we je geen alomvattende gids kunnen geven om legitieme, onbevooroordeelde bloggers te ontdekken, kunnen we je wel een duidelijk overzicht geven van de tochten naar de Sint-Jacobsroute of Camino de Santiago in Spanje.

Simpel gezegd, de Jacobsweg is de beroemdste pelgrimsroute in Europa en wedijvert met de pelgrimstocht naar Jeruzalem als de beroemdste ter wereld. Deze route stapt buiten het religieuze genre en staat op één lijn met de Triple Crown in de VS in termen van populariteit en universele bekendheid. Het is gebruikelijk dat op de route tijdens het zomerseizoen meer dan 1.500 reizigers een bepaald controlepunt passeren op piekdagen. Zeer weinig trails ter wereld kunnen bogen op dit soort cijfers, zelfs niet op hun beste dagen aller tijden. De Jacobsweg is echter niet voor iedereen, en natuurliefhebbers zullen teleurgesteld zijn door de frequente rustplaatsen, restaurants, moderne steden en de constante catering voor pelgrims en toeristen onderweg. Wie op zoek is naar eenzaamheid en stille contemplatie, zal het grote aantal toeristen natuurlijk enigszins verontrustend vinden. Kortom, als je op zoek bent naar een rustige, eenzame tocht door de wildernis, verwijderd van de samenleving en het comfort van thuis, met alleen je verstand en overlevingsvaardigheden om je te beschermen, kijk dan ergens anders.

“Dus zijn er redenen om te gaan?” vraag je je misschien af. Zeker! Velen zouden zelfs zeggen dat het nemen van een van de Camino de Santiago-tours een must is voor elke reiziger. Maar waarom? Laten we eens nadenken waarom de meeste mensen reizen. De overgrote meerderheid van de toeristen is op zoek naar een soort van boeiende vakantie, of in ieder geval naar een geheel nieuwe ervaring zonder het gedoe van het moderne leven, laat staan het extra gedoe van het ruig maken in de wildernis.