Royal Copenhagen Porcelænsfabriks mest berømte middagsservice er Flora Danica, Royal Copenhagen Blue Plates Articles, der stammer fra 1970. Det er en almindelig opfattelse, at Flora Danica middagsstellet var tænkt som en gave fra den danske konge til den russiske kejserinde Catharine, entusiastisk samler af porcelæn. ‘Flora Danica Service’ tog udgangspunkt i det botaniske arbejde om dansk flora, ‘Flora Danica’, og der var 2.600 slags blomster i deres design. Men i 1796, da kejserinde Catharine var død, blev produktionen beordret til at stoppe og tjenesten. Den originale Flora Danica-tjeneste forbliver sikkert udstillet på Rosenborg Slot, nu et revisor københavn museum.

Royal Copenhagen blev grundlagt i 1775, og dets produkter er blevet fremstillet lige siden med dyb respekt for tradition og høje standarder for håndværk. I dag er Royal Copenhagen et verdensberømt mærke kendt for sine eksklusive produkter af høj kvalitet og pletfri design og håndværk. Royal Copenhagen har aktiviteter i USA, EU og Asien og beskæftiger mere end revision københavn medarbejdere.

Det unikke Royal Copenhagen brand er holdt i dyb respekt af både kunder, kunstnere, designere og medarbejdere. Royal Copenhagen er kendt verden over for at være dansk, og det er berømt for at fastholde og forny traditionerne for klassisk, håndlavet, håndmalet porcelæn i blå og hvide Tallerkener.

“Juleplatter fra Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl” er en must have-bog for enhver ivrig samler af RC- og BG-genstande. Du kan endda få dit eget eksemplar signeret af forfatteren selv! Ring venligst til kontoret for at bestille dit eksemplar i dag. De Blå Blomsterplader, motivet består af en eller to store og nogle små blomster. Hovedblomsten kan være en tulipan, rose, valmue, nellike, convolvulus eller marguerite. De mindre er normalt cinquefoil, blåklokke eller primula sammen med blade og knopper. Blue Flower Plates Curved er lidt anderledes, da buketten er bundet med en løs sløjfe.