Fronturi MDF Mobilă și Fețe Sertar Mobilier by Nett Front  la  Protege Parol

Cu Protege Parol, nu primesti doar mobilier, ci primești o experiență personalizată care aduce un plus de eleganță în fiecare colț al casei tale. Avem grijă ca fiecare detaliu să respecte standardul nostru de calitate – “Detaliul Care Face Diferența.”
Fronturile de mobilă și fețele de sertar din MDF infoliat sau vopsit de la Nett Front, furnizorul nostru de încredere, sunt piesele – cheie ale mobilierului care, alaturi de accesoriile de mobila si feroneria pentru mobilier, transformă spațiul tău într-un loc protege parol unic.

Calitate Ireproșabilă la Dimensiune Personalizată

Unicitatea mobilierului tău începe cu dimensiunile personalizate. Fronturile de mobilier produse la comandă, cu dimensiuni proiectate de Dumneavoastra, din panouri MDF infoliate dupa dimensionare sau fronturi MDF vopsite, cu suprafete frezate conforme unor stiluri de mobila clasice sau contemporane, reprezintă nu doar o alegere estetică, ci și o alegere inteligentă. Calitatea ireproșabilă a suprafețelor de usa mobila și miezului MDF a frontului de sertar impreuna cu texturile si culorile foliilor decor ce acopera suprafata lor se îmbină armonios pentru a crea un mobilier durabil și plăcut ochiului.

Respectarea Standardelor Noastre:

În crearea și selectarea gamei noastre de produse, ținem cont de principiile noastre stricte de calitate. Sub marca noastră înregistrată la OSIM Romania, “PROTÉGÉ PAROL – Detaliul Care Face Diferența,” avem criterii riguroase de alegere a suprafetelor de mobila si amenajare interioara, a accesoriilor de mobila sau a feroneriei pentru mobilier:

Materiale de Calitate Superioară:

Selecția noastră de suprafete de mobilier și design de interior se bazează pe materiale de cea mai înaltă calitate, garantând durabilitate maxima și estetică remarcabila.

Tehnologii Eco-friendly:

Ne preocupă impactul asupra mediului, așa că alegem furnizori cu tehnologii de producție care respectă mediul înconjurător pentru produse sustenabile.

Texturi si decoruri ale mobilierului în Trend:

 Suntem la curent cu ultimele tendințe în design și decor, astfel încât texturile decorurilor si culoarea foliilor folosite, importate din Germania, pentru fronturile de mobila să fie în pas cu cerințele beneficiarilor noștri.

Procese de Fabricație de Înaltă Calitate:

Fiecare detaliu este important, de aceea calitatea proceselor de fabricație este la fel de importantă pentru noi ca și rezultatul final.

Adezivi Speciali de Încredere:

Aderăm la standarde ridicate în ceea ce privește selecția de adezivi care asigură fixarea perfectă a fiecărui element al mobilierului, atat noi cat si partenerul nostru Nett Front.

Nett Front – Furnizor de Top din Romania

Alegerea noastră pentru furnizorul de fronturi de mobilă cu suprafete de top este Nett Front Romania. Suntem mândri să colaborăm cu un producător care îmbină tehnologia de vârf cu tradiția germană a calității.

MDF Infoliat sau Vopsit – Eleganță la Suprafață, Calitate la Interior

Indiferent dacă alegi pentru mobila ta fetele de usi sau fronturile de sertar din MDF-ul infoliat sau vopsit, rezultatul este un mobilier cu suprafețe impecabile. Aceste elemente de suprafata a mobilierului aduc la viață materialul, oferindu-i un aspect contemporan, indiferent dacă optezi pentru un finisaj ultramat aproape opac sau pentru unul lucios.


Extragarantie pentru toate produsle originale Nett Front

Pe langa termenul legal de 2 ani, producatorul de usi MDF Nett Front acorda o extragarantie de 2 ani daca inregistrati produsele pe site. Acest fapt denota increderea pe care noi si producatorul o avem in calitatea fronturilor din MDF infoliat ori vopsit.

Transformă-ți Spațiul cu Protege Parol și Nett Front

Fronturile de uși și fețele de sertar din MDF de la Nett Front, distribuite de Protege Parol, sunt răspunsul la nevoile tale de personalizare, unicitate și eleganță a designului si functionalitatii spatiului din locuinta. Transformă-ți casa într-un spațiu unic, cu design care sa reflecte stilul personal sau trend-ul din amenajari, iar noi, echipa Protégé Parol suntem aici pentru a face ca fiecare detaliu să conteze.