Adesea umbriți de Berlin, mulți oameni cred că München este doar casa Oktoberfest, dar sunt multe de văzut și de făcut în capitala Bavariei. Pe lângă numeroasele atracții și muzee frumoase din oraș, acesta este, de asemenea, baza perfectă pentru a explora sudul Germaniei și numeroasele sale lacuri alpine. Indiferent dacă doriți doar să vă relaxați cu niște bere preparată local sau să ascultați muzicieni emergenti la un festival, München are ceva pentru toată lumea.

De la numeroasele berării ale orașului, care produc beri și bere, până la atmosfera imbatabilă a unei grădini de bere vara, berea se află în centrul culturii München. În grăsime, orașul găzduiește chiar și cea mai mare grădină de bere din lume; la Hirschgarten, până la 8.000 de băutori se pot petrece după-amiaza peste o masă sau două. Ca și în cazul multor grădini de bere, puteți fie să luați mâncare tradițională de acolo, fie să vă aduceți propriul picnic pentru a vă bucura în zona cu autoservire.

München este amestecul suprem de vechi și nou, atât în ​​ceea ce privește arhitectura, cât și atitudinea. Vă puteți plimba prin frumoasele părți neoclasice ale orașului, cum ar fi Ludwigstraße și Leopoldstraße, apoi vă puteți trezi să vă uitați la Muzeul Brandhorst, modern plin de culoare. Vă puteți bucura de un festival tradițional al berii o săptămână, urmat de o expoziție de artă stradală următoarea. Chiar și în mijlocul a ceva atât de clasic și tradițional precum Englisch Garten, veți găsi o zonă goală desemnată! Munchen este un adevărat oraș al contrastelor.

Alege firma Eugen transport persoane Romania Germania.

Acesta este cel mai faimos parc din München – și există 900 de acri superbi din acesta. Proiectat de britanicul Sir Benjamin Thompson în 1792, este amenajat ca un parc de țară englezesc, cu vedere la oraș și o rețea de 78 km de trasee pentru alergare și ciclism. Există o grădină de bere cu 7.000 de locuri lângă turnul său chinezesc. Și doar FYI, plaja nud este permisă.

Nemții știu sigur cum să facă Crăciunul, așa că ați putea să vă bazați o călătorie întreagă în jurul piețelor magice de Crăciun. Evenimentul principal și „original”, Piața de Crăciun din München, are loc anul acesta de la sfârșitul lunii noiembrie până în Ajunul Crăciunului. Tarabele se întind din piața principală Marienplatz până pe străzile din jur și sunt pline de Moș Crăciun, muzică festivă și tot ce ai putea avea nevoie pentru a-ți face casa de Crăciun. Dacă acest lucru nu te duce în spirit, nimic nu o va face.