Τα ειδικά κατασκευασμένα ορθωτικά έχουν πολύ μεγαλύτερη ζήτηση από τα έτοιμα καθώς δεν είναι πολύ κατάλληλα για τη θεραπεία διαφορετικών ατόμων με διαφορετικά προβλήματα στα πόδια. Τα μεγέθη και το επίπεδο άνεσης διαφέρουν επίσης από άτομο σε άτομο. Άτομα με ασύμμετρα προβλήματα προτιμούν επίσης να χρησιμοποιούν χειροποίητα ορθωτικά. Άτομα με προβλήματα στα πόδια όπως ο Αχιλλέας, η τενοντίτιδα, η πελματιαία απονευρωσίτιδα ή οι τραυματισμοί της φτέρνας προτιμούν τη χρήση χειροποίητων ορθωτικών καθώς αντιμετωπίζει τη βασική αιτία του προβλήματος και βοηθά στη μόνιμη αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. Τα προσαρμοσμένα ορθωτικά κατασκευάζονται και σχεδιάζονται από τεχνικούς για να παρέχουν μέγιστη άνεση στους ασθενείς. Αν και τα τεχνητά ορθωτικά δεν είναι πολύ φθηνά, αλλά είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για τους ασθενείς που υποφέρουν από προβλήματα στα absorb shocks πόδια.

Μία από τις καλύτερες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης στην Ινδία που παρέχει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε ανθρωπογενή ορθωτικά είναι η Comprehensive Prosthetics and Orthotics, Ινδία. Είμαστε το καλύτερο they redistribute the pressures of weight and movement κέντρο υγειονομικής περίθαλψης σε όλη την Ινδία με υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης. Συνεργαζόμαστε με άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα που εργάζεται με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα για να σας παρέχει τη μέγιστη άνεση και ευκολία. Οι προσαρμοσμένες υπηρεσίες ορθωτικών μας είναι ευρέως διάσημες σε όλη τη χώρα καθώς κάθε συσκευή σχεδιάζεται και κατασκευάζεται με το συνδυασμό τεχνικών και καινοτομίας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παρέχουμε σε κάθε ασθενή μας ποιότητα και κινητικότητα ζωής. Παρέχουμε τις καλύτερες ορθωτικές συσκευές σε προσιτή τιμή, η οποία αποδεικνύεται αρκετά αποτελεσματική στο να προσφέρει ευκολία και ανακούφιση στους ασθενείς μας. Παρέχουμε χειροποίητα ορθωτικά χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους κατασκευής παπουτσιών από υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Οι υψηλά καταρτισμένοι εργάτες μας σχεδίασαν επίσης προσαρμοσμένα ορθωτικά σύμφωνα με το μέγεθος του ποδιού σας για να παρέχουν μέγιστη άνεση στο πόδι σας. Είμαστε αρκετά ενημερωμένοι με την πιο πρόσφατη τεχνική και χρησιμοποιούμε μόνο μοντέρνα και ανώτερα υλικά με νέες ιδέες σχεδιασμού για την κατασκευή κομψών, άνετων και αποτελεσματικών ορθωτικών συσκευών.

Τα ορθωτικά είναι βασική ανάγκη για εσάς, εάν υποφέρετε από οποιοδήποτε πρόβλημα στα πόδια. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τη χρήση ενός προσαρμοσμένου ορθωτικού. Βοηθά στη διατήρηση του σωστού σχήματος των ποδιών και επίσης βοηθά στην ισορροπία του βάρους του σώματος. Σε σύγκριση με τους προκατασκευασμένους πάτους, τα χειροποίητα ορθωτικά είναι πολύ ανθεκτικά και αποτελεσματικά. Διαρκεί περισσότερο καθώς η ποιότητά του αποτελείται από πολύ πιο ανώτερο και μακράς διαρκείας υλικό. Η σημερινή γενιά επηρεάζεται πάρα πολύ από προβλήματα αρθρώσεων και ποδιών και σε αυτή την περίπτωση τα custom made ορθωτικά είναι ένας καλός και αποτελεσματικός τρόπος για να τους κρατήσετε ενεργούς στην καθημερινή τους ζωή.